FOOD FAK(T)

Die Zukunft des Essens:
Trends und Innovationen

Food hunter and food pioneer Stefan Fak examines the food trends of tomorrow in his podcast „Food Fak(t)“. ​​Every two weeks, on Fridays, the founder of the gourmet brand Lotao presents a new episode of his interesting column.

20K+ Worldwide Listening

Available On

FOOD

Informative

Engaging

Educational

Entertaining

Insightful

Trendsetting

Creative

Expert-led

CHECK OUT

Latest Episodes

Episode26

Heute schon gekocht? In dieser Episode von „Food Fak(t)“ begrüßen wir den …

Episode 26

#025 – Green lies or real sustainability? Everything about greenwashing with Corinna Weinmiller

PLAY EPISODE

Episode 25

#025 – Green lies or real sustainability? Everything about greenwashing with Corinna Weinmiller

PLAY EPISODE

Episode 24

#025 – Green lies or real sustainability? Everything about greenwashing with Corinna Weinmiller

PLAY EPISODE

der gastgeber

Stefan Fak

Stefan Fak, Betriebswirt mit Erfahrung in der Werbe- und Tourismusbranche, begibt sich 2009 auf die Suche nach neuen Perspektiven, die ihn schließlich nach Asien führen. Dort entflammt seine Begeisterung für die endlosen Reisfelder Vietnams. Mit frischen Ideen im Gepäck und dem festen Vorsatz, die Ernährung umwelt- und sozialverträglich zu gestalten, gründet er Lotao. Aus einem kleinen Reiskorn entstand eine internationale Feinschmeckermarke.

Presse

biopress.de

„In the new format Food Fak(t), Stefan Fak looks for answers as to how we can feed 10 billion people sustainably in the future.“

11/2023

Green Lifestyle

„As a culinary truffle pig, he deals with different food concepts critically, experimentally and passionately.“

01/2024

nature
„Spannend für alle, die sich gern mit Lebensmitteln auseinandersetzen.“

01/2024

MyTime

„With knowledge and humor, he […] illuminates various aspects of the topic of food of the future.“

01/2024

ÜBERALL DORT wo es podcasts gibt

Abonniere hier Food Fak(t) und werde bei neuen Folgen benachrichtigt