FOOD FAK(T)
Die Zukunft des Essens:
Trends und Innovationen
Food hunter and food pioneer Stefan Fak examines the food trends of tomorrow in his podcast „Food Fak(t)“. Every two weeks, on Fridays, the founder of the gourmet brand Lotao presents a new episode of his interesting column.
FOOD
Informative
Engaging
Educational
Entertaining
Insightful
Trendsetting
Creative
Expert-led
CHECK OUT
Latest Episodes
Episode26
Heute schon gekocht? In dieser Episode von „Food Fak(t)“ begrüßen wir den …
Episode 26
#025 – Green lies or real sustainability? Everything about greenwashing with Corinna Weinmiller
PLAY EPISODE
Episode 25
#025 – Green lies or real sustainability? Everything about greenwashing with Corinna Weinmiller
PLAY EPISODE
Episode 24
#025 – Green lies or real sustainability? Everything about greenwashing with Corinna Weinmiller
PLAY EPISODE
der gastgeber
Stefan Fak
Stefan Fak, Betriebswirt mit Erfahrung in der Werbe- und Tourismusbranche, begibt sich 2009 auf die Suche nach neuen Perspektiven, die ihn schließlich nach Asien führen. Dort entflammt seine Begeisterung für die endlosen Reisfelder Vietnams. Mit frischen Ideen im Gepäck und dem festen Vorsatz, die Ernährung umwelt- und sozialverträglich zu gestalten, gründet er Lotao. Aus einem kleinen Reiskorn entstand eine internationale Feinschmeckermarke.
Presse
biopress.de
„In the new format Food Fak(t), Stefan Fak looks for answers as to how we can feed 10 billion people sustainably in the future.“
11/2023
Green Lifestyle
„As a culinary truffle pig, he deals with different food concepts critically, experimentally and passionately.“
01/2024
nature
„Spannend für alle, die sich gern mit Lebensmitteln auseinandersetzen.“
01/2024
MyTime
„With knowledge and humor, he […] illuminates various aspects of the topic of food of the future.“
01/2024