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Neueste Folgen von Food Fak(t)
Wie entstehen die neuesten Trends in der Lebensmittelindustrie und wie innovativ ist die Branche in Deutschland? In dieser Episode werdet ihr es erfahren, denn im Gespräch mit Dr. Julia Köhn
Ei oder nicht Ei? Das ist hier die Frage! Denn diesmal dreht sich alles um die Welt der Eialternativen. Wusstet ihr, dass der globale Markt für Ei-Alternativen im Jahr 2024
Stefan Fak lädt euch in der letzten Food Fak(t) Folge des Jahres auf eine faszinierende Entdeckungsreise in die Welt des Champagners ein! In dieser Folge erfahrt Ihr alles, was ihr
der gastgeber
Stefan Fak
In 2009, Stefan Fak, a business economist with experience in the advertising and tourism industry, set out to search for new perspectives that ultimately led him to Asia. There, his enthusiasm for the endless rice fields of Vietnam was ignited. With fresh ideas in his luggage and the firm intention of making nutrition environmentally and socially compatible, he founded Lotao. An international gourmet brand was born from a small grain of rice.
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Presse
biopress.de
„In the new format Food Fak(t), Stefan Fak looks for answers as to how we can feed 10 billion people sustainably in the future.“
11/2023
„As a culinary truffle pig, he deals with different food concepts critically, experimentally and passionately.“
01/2024
nature
01/2024
„With knowledge and humor, he […] illuminates various aspects of the topic of food of the future.“
01/2024
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